Påmelding

Det er første gang vi arrangerer lydarkivkonferanse i Tromsø, og vi håper alle lydinteresserte vil ta turen til det som mange regner som Nord-Norges hovedstad. Hovedtemaet i år er da også «Lyden av nord».

Konferansen vil foregå på dagtid i Museumssalen på Norges arktiske universtetsmuseum. Meld deg på via skjemaet nedenfor. Kryss av for «Bedrift» dersom det er jobben din som skal betale.

Vi har i år satt konferanseavgiften til kr 2000. Denne inkluderer lunsj begge dager, samt kaffe og forfriskninger. Husk å melde dere på middagen mandag kveld særskilt. Dette er et eget tilvalg i påmeldingsskjemaet. Denne har vi lagt til restaurant Arctandria i 2.etg på Skarven i Tromsø sentrum.

Konferanseavgiften inkluderer gratis inngang til Norges arktiske universitetsmuseum og omvisning i den nye permanente utstillingen «Rávdnji – samiske spor i Tromsø-området» som er designet av den samiske arkitekten Joar Nango og som har installasjoner av lyd basert på museets arkiver

Det vil bli mulig å melde seg på omvisning. Mer informasjon følger senere.

Hotell booker dere på egen hånd. Vi har avtale med Scandic Hotel Ishavshotellet – enkeltrom kr 1490 per natt. Bookingnummer #48746369. Bookingkode: BUIT160924. Prisene gjelder til: 02.08.2024

PÅMELDINGSKJEMA